Over ons

Buurt 34 vind je in de Graanbuurt in Giessenburg, een unieke locatie aan de Giessen. De Graanbuurt is een bijzondere winkelstraat, verstopt in de Graanschuur en de Kolenschuur. Deze twee winkelstraatjes herbergen allerlei winkeltjes achter historische gevels. Buurt 34 bevindt zich in gebouw de Kolenbeurs. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

De Graanbuurt vind je op enkele minuten rijden van knooppunt Gorinchem (A15/A27)

Een dagje Graanbuurt is zeker de moeite waard, er is genoeg te beleven voor een compleet dagje uit. Er zijn restaurantjes met terras aan het water, verschillende winkeltjes en workshops. Doe mee met de boer-tour of ga met een rondvaartboot over de Giessen.

Buurt 34 heeft een winkel met sieraden, cadeau artikelen en woonaccessoires, de winkel vind je achterin de winkelstraat aan de linkerkant. Schuin boven de winkel bevindt zich een sfeervolle workshopruimte, hier kan je leren sieraden maken in combinatie met een high tea. Meer informatie, kijk op onze pagina bij workshops. De workshopruimte is alleen te bereiken via een trap, er is geen lift aanwezig.

Openingstijden van de winkel:

De winkels in de Graanbuurt zijn op donderdag t/m zaterdag geopend van 10:00 – 17:00.

Openingstijden workshops:

Op zaterdag zijn de workshops al vanaf 2 personen te reserveren om 10:30 en 14:00,
op alle andere dagen zijn de tijden in overleg en is de workshop te reserveren vanaf 4 personen.

Enthousiast geworden?

Plan snel een dagje naar de Graanbuurt en kom dan even buurten bij Buurt 34! We zien jullie graag!
Bekijk onze sfeerfoto’s en volg ons op Facebook en Instagram.

Groetjes Trees & Rolinka